Serviceformulier

Mocht je onverhoopt toch een klacht of service aanvraag hebben over een door ons geleverd product? Wij vinden dit heel vervelend en willen dit graag oplossen! Kwaliteit en service staan bij ons voorop en wij doen er dan ook alles aan, voor jouw klacht een oplossing te vinden, zodat wij dit naar tevredenheid kunnen afhandelen.

Met het serviceformulier kun je online of schriftelijk een service aanvraag indienen. Het is belangrijk dat je dit formulier zo compleet mogelijk invult, zodat wij passende actie kunnen ondernemen.

Per post
Je kunt het serviceformulier printen, invullen en per post verzenden naar:
Sleep4U B.V.
Jagersveld 15
5405 BW Uden
Nederland

Telefonisch
Je kunt jouw service aanvraag ook telefonisch indienen:
0 800 11 17

Online
Hieronder kun je online het serviceformulier invullen en door op de knop 'versturen' te klikken wordt het formulier automatisch verzonden naar contact@sleep4u.nl. Je ontvangt een kopie van het formulier op het door jouw ingevulde e-mailadres. Matrassen4U reageert binnen 2 werkdagen na ontvangst van jouw e-mail op uw bericht.

Heb je tussentijds vragen?
Stuur je dan een e-mail naar contact@sleep4u.nl en wij berichten je zo spoedig mogelijk. Vergeet niet je naam, adres, telefoon- en ordernummer te vermelden. 

 

Titel: *

Voornaam: *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Email adres: *
Mobiele telefoonnummer:
Bestand uploaden:
Opmerking: