Serviceformulier

Mocht je onverhoopt toch een klacht of serviceaanvraag hebben over een door ons geleverd product? Wij vinden dit heel vervelend en willen dit graag oplossen! Kwaliteit en service staat bij ons voorop en wij zullen er dan ook alles aan doen om voor jouw klacht een oplossing te vinden zodat wij dit naar tevredenheid kunnen afhandelen.

Met het serviceformulier hieronder kun je online of schriftelijk een service-aanvraag indienen. Het is belangrijk dat je dit formulier zo compleet mogelijk invult, zodat wij passende actie kunnen ondernemen.

Per post
Je kunt het service formulier hieronder printen en per post verzenden naar:
Sleep4U
Jagersveld 15
5405 BW Uden
Nederland

Telefonisch
Je kunt jouw service-aanvraag ook telefonisch indienen:
+31 (0)413 724 724

Online
Hieronder kun je online het serviceformulier invullen en door op de knop 'serviceformulier verzenden' te klikken wordt het formulier automatisch verzonden naar contact@sleep4u.nl. Je ontvangt een kopie van het formulier op het door jouw ingevulde e-mailadres. Sleep4U reageert binnen 2 werkdagen na ontvangst van jouw e-mail op uw bericht.

Heb je tussentijds vragen?
Stuur je dan een e-mail naar contact@sleep4u.nl en wij zullen je zo spoedig mogelijk berichten. Vermeld dan wel je naam, adres, telefoon- en ordernummer.

 

Titel: *

Voornaam: *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Email adres: *
Mobiele telefoonnummer:
Bestand uploaden:
Opmerking: