100 dagen niet goed, geld terug garantie

Jouw nachtrust is onze zorg en daarom hebben wij voor jou een speciale actie: 100 dagen niet goed, geld terug garantie. Dit betekent dat jij het matras 100 dagen kosteloos kunt uitproberen om zo het matras goed te beoordelen. Sleep4U, waaronder Matrassen4U is een jong en innovatief bedrijf met een ruime ervaring in de slaapwereld. Hierdoor weten wij hoe moeilijk het is het juiste matras te vinden. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij rustig de tijd krijgt het matras te beoordelen zonder dat je hiervoor naar een winkel hoeft te gaan.

Voorwaarden

Wij hanteren de volgende voorwaarden voor de 100 dagen niet goed, geld terug garantie:
 1. De garantie geldt tot 100 dagen na levering
 2. Je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan een nieuw matras. Daarom moet het matras minimaal 21 dagen worden uitgeprobeerd.
 3. De 100 dagen gratis proefslapen geldt NIET op matrassen aangekocht in onze outlet
 4. Voor het retour sturen van het matras verwachten wij dat het matras in de originele plastic zak is verpakt en goed is afgesloten
 5. Als het matras beschadigd, vervuild of kapot is, vervalt het recht op de 100 dagen niet goed, geld terug garantie.
 6. Sleep4U vergoedt de kosten voor het retourneren NIET (€ 25,- voor een 1-persoons matras en € 45,- voor een 2-persoons matras).
 7. Per huishouden mag 1x gebruik gemaakt worden van deze actie.
 8. De kosten voor het retourneren van de matrassen worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.
 9. Deze “100 dagen niet goed, geld terug garantie” is niet overdraagbaar aan derden
 10. Om een retourafspraak in te plannen neemt u contact op met onze Customer Care. Samen kijken wij dan naar een tijd wanneer het jou het beste uitkomt.
 11. Je ontvangt de aankoopprijs van de teruggestuurde artikelen terug nadat wij hebben vastgesteld dat de artikelen op de juiste manier en volgens afspraak bij ons zijn retourgekomen en verwerkt. Indien je het/de artikel(en) op de juiste wijze aan Matrassen4U retourstuurt, zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op de rekening terugstorten.
Dus mocht het matras niet bevallen, neem dan contact op met onze Customer Care, stuur het matras retour en betaal alleen de retourkosten.

Sleep4U
Meer dan alleen slapen!