Sleep4U

Een Nederlands, jong én innovatief bedrijf in de beddenbranche met een groot aanbod aan slaapartikelen. Dat is Sleep4U.

Voor iedereen het beste en meest passende matras

Het perfecte matras maar wel met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kwaliteit staat samen met een goede prijs bovenaan bij Sleep4U. De matrassen in onze collectie zijn dan ook volledig op kwaliteit getest en hebben een perfecte afwerking. Deze kwaliteit garanderen wij altijd in combinatie met een zeer aantrekkelijke en passende prijs. Binnen uiteenlopende lijnen die verschillen in prijscategorie kies je zelf een lagere dan wel hogere prijs met altijd de perfecte kwaliteit. Zo zijn wij er meer dan zeker van dat jij geniet van comfortabele nachten!

Met onze zeer snelle levering  onderscheiden wij ons absoluut van de rest. Sleep4U heeft een groot aantal matrassen op voorraad liggen. Dit betekent dan ook: vandaag besteld, morgen in huis! Onze service gaat nog verder doordat jij zelf de keuze hebt om de levering in te plannen. Ontvang je graag je bestelling in de ochtend, middag, avond of op een zaterdag, dit is geen probleem bij Sleep4U. De matrassen worden altijd goed ingepakt thuisbezorgd, zodat deze niet beschadigen. De matrassen worden standaard tot aan de voordeur geleverd en tegen een kleine vergoeding tot in je slaapkamer.

Assortiment

Voor een goede nachtrust is een goed en passend matras essentieel. Ons assortiment bestaat uit eenpersoons-, tweepersoons- en kindermatrassen. Binnen de afmetingen is er keuze uit verschillende materialen en type matrassen; polyether, koudschuim, binnenvering, pocketvering, traagschuim en latex. Iedere matrassoort heeft zijn eigen identieke eigenschappen zodat je altijd een matras vindt dat aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn alle matrassoorten opgedeeld in een Budget-, Silver-, Gold- en Premium lijn. Zo is het heel eenvoudig om online je persoonlijke keuzes te maken en vind je altijd het matras dat het beste bij je past.

Sleep4U


Vandaag besteld, morgen in huis


Gratis thuisbezorgd

100% veilig winkelen


Geen aanbetaling verplicht

100 dagen omruilgarantie


Je kunt je nieuwe matras nu 100 dagen proberen

Hulp of advies nodig?


Chat met onze slaapadviseur of bel 0800 11 17

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze slaapadviseurs via het telefoonnummer 0 800 11 17.