veilig bestellen

Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt shoppen in onze webshop hebben wij er natuurlijk voor gezorgd dat onze webshop enorm veilig is. Om dit te bewijzen hebben wij ons laten keuren door een aantal keurmerken. Zo ben jij er zeker van dat wij voldoen alle wet en regelgeving die zijn vastgelegd in het burgerlijk wetboek.

CBW keurmerk

Zeker van uw aankoop!

Woonwinkels (meubels, keukens, vloeren, badkamers, gordijnen, zonwering, e.d.) kunnen CBW-erkend worden als aan de voorwaarden voor het verkrijgen van het deelnemerschap is voldaan en de winkel belooft de CBW-erkend-voorwaarden te hanteren.
Op deze website staan alle woonwinkels die CBW-erkend zijn. U kunt informatie vinden over de algemene voorwaarden, over de regeling en over faillissementen. Op deze site kunt u ook zoeken of een winkel CBW-erkend is of niet.


Meer zekerheid met CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.


Garanties van CBW-erkend

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:
  1. 3 jaar (afbouwende) productgarantie: CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie
  2. Veilig (aan)betalen*: Je kunt zonder risico aanbetalen*. Het restantbedrag betaal je pas bij aflevering.
  3. Onpartijdige klachtafhandeling: Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen.

Qshops keurmerk

Qshops is de belangenorganisatie voor consumenten en webwinkels. Gecertificeerde bedrijven voeren het Qshops webwinkelkeurmerk op hun webwinkels. Hiermee bieden bedrijven meer zekerheid aan consumenten die online winkelen. Het Qshops keurmerk is officieel erkend en goedgekend. Het keurmerk is gekeurd door het Ministerie van Economische Zaken. De keuring is uitgevoerd door de Raad van Accreditatie en is met de hoogst mogelijk score beoordeeld: een 10! Webwinkels die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddeld Qshops keurmerk bij klachten en geschillen. Indien bemiddeling geen oplossing biedt kan een geschil worden aangedragen bij de geschillencommissie. Mocht je nog meer vragen hebben over onze keurmerken dan kun je altijd kijken op de website van het onze keurmerken: CBW of Qshops . Mocht je er op deze websites ook niet uitkomen dan kunt u altijd even contact opnemen met ons!